about my breakfast :朝食について

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I think every breakfast is for celebrating the beginning of the day.
So I cherish the moment of preparing. And I eat properly.
Especially on Sunny Sunday, even If I ‘m busy, nobody (if there is, it’s me. ) can force me to work without breakfast.
Breakfast is almost same everyday, tea or coffee, musli, bread, sometimes with fruits.
Tea with fresh herb-mint, Rosemarie from my balcony and chai patti(leaf) from India, musli, and last persimmon of this season was for a Sunday breakfast today.
毎日の朝食は一日のはじまりを祝うためだなあと思います。
だから私は朝食を用意する時間がとても好きです。
そして、”きちんと”食べることも大事で、ながら食べはしません。
どんなに忙しくても、晴れた日曜日に、誰も(いるとすれば私だけど。)朝食なしで仕事をしろなんて言えないでしょ。
朝食はいつもほとんどかわらなくて、お茶かコーヒー、ミューズリー、パン、それにあれば果物。
バルコーニーのフレッシュハーブとチャイリーフで作ったお茶、ミューズリー、今シーズン最後の柿が本日の日曜日の朝食です。

Category:DIARY

長野県佐久市望月在住。フリーランスのWEBデザイナー、WEBディレクター、グラフィックデザイナー。動物が好きでベジタリアン。ヨガと瞑想が日課のヨガ修行者。

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