2012年12月10日 Comment 0 about my breakfast :朝食について I think every breakfast is for celebrating the beginning of the day. So I cherish the moment of preparing. And I eat properly. Especially on Sunny Sunday, even If I ‘m busy, nobody (if there is, it’s me. ) can force me to work without breakfast. Breakfast is almost same everyday, tea or coffee, musli, bread, sometimes with fruits. Tea with fresh herb-mint, Rosemarie from my balcony and chai patti(leaf) from India, musli, and last persimmon of this season was for a Sunday breakfast today. 毎日の朝食は一日のはじまりを祝うためだなあと思います。 だから私は朝食を用意する時間がとても好きです。 そして、”きちんと”食べることも大事で、ながら食べはしません。 どんなに忙しくても、晴れた日曜日に、誰も(いるとすれば私だけど。)朝食なしで仕事をしろなんて言えないでしょ。 朝食はいつもほとんどかわらなくて、お茶かコーヒー、ミューズリー、パン、それにあれば果物。 バルコーニーのフレッシュハーブとチャイリーフで作ったお茶、ミューズリー、今シーズン最後の柿が本日の日曜日の朝食です。