ハッピーホリデー

_IGP0035
Thanks for your smiles! Have a nice day☆
I made a vegan Yuzu(a kind of lime) tarte today.
I usually make cake following Patricio Garcias recipe book. According to my friend, she is also vegetalian, his recipe is complicated, but I prefer his recipe, cause it’s delicious.
I often make carrot cake from his book, sometimes make tarte, gateau au chocolate, chiffon cake, tiramisu for special day.
_IGP0035
今年も一年沢山の笑顔をありがとうございました。すてきな一日を☆三
横浜のお家の柚子を使って、柚子のヴィーガンタルトを作りました。
お菓子はいつも、パトリシオガルシアのレシピ本「砂糖を使わないお菓子」を参考に作ることが多いです。私と同じくベジタリアンの友達によると、材料が色々必要だったり、少し複雑なレシピらしいのですが、とても美味しく作れるので私は気に入っています。
この中のキャロットケーキが良く作るケーキの定番ですが、特別な休日にはタルトや豆腐のガトーショコラ、シフォンケーキ、ティラミスを作ります。

Category:GREETING, VEGETARIAN, COOKING

長野県佐久市望月在住。フリーランスのWEBデザイナー、WEBディレクター、グラフィックデザイナー。動物が好きでベジタリアン。ヨガと瞑想が日課のヨガ修行者。

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です