2013年12月24日 Comment 0 ハッピーホリデー Thanks for your smiles! Have a nice day☆ I made a vegan Yuzu(a kind of lime) tarte today. I usually make cake following Patricio Garcias recipe book. According to my friend, she is also vegetalian, his recipe is complicated, but I prefer his recipe, cause it’s delicious. I often make carrot cake from his book, sometimes make tarte, gateau au chocolate, chiffon cake, tiramisu for special day. 今年も一年沢山の笑顔をありがとうございました。すてきな一日を☆三 横浜のお家の柚子を使って、柚子のヴィーガンタルトを作りました。 お菓子はいつも、パトリシオガルシアのレシピ本「砂糖を使わないお菓子」を参考に作ることが多いです。私と同じくベジタリアンの友達によると、材料が色々必要だったり、少し複雑なレシピらしいのですが、とても美味しく作れるので私は気に入っています。 この中のキャロットケーキが良く作るケーキの定番ですが、特別な休日にはタルトや豆腐のガトーショコラ、シフォンケーキ、ティラミスを作ります。